10 χρόνια Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

0
125
10-χρόνια-Δίκτυο-για-τη-Μεταρρύθμιση-στην-Ελλάδα-και-την-Ευρώπη

Το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη γιορτάζει 10 χρόνια δράσης, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, με εκδήλωση στη ΛΑΕΔ.

Με μια εκδήλωσή του το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, γιορτάζει τα 10 χρόνια δράσης του, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 18.00 – 20.00, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στην οδό Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας (Πλατεία Παύλου Μελά), Αθήνα, (στάση μετρό Ευαγγελισμός).

Η πρόεδρος Άννα Διαμαντοπούλου, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Συνεργάτες του ΔΙΚΤΥΟΥ προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του ΔΙΚΤΥΟΥ για να γιορτάζουν και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με ελεύθερη είσοδο.

Tο Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός πολιτικής και έρευνας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 2013, με έδρα την Αθήνα.

Το ΔΙΚΤΥΟ στοχεύει στην επεξεργασία εφικτών προτάσεων και καινοτόμου πολιτικής στους τομείς της ευρωπαϊκής ενοποίησης, του ελληνικού παραγωγικού μοντέλου και των ρευμάτων που επηρεάζουν μακροπρόθεσμα το διεθνές περιβάλλον και τη χώρας μας, όπως η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Το ΔΙΚΤΥΟ επιδιώκει την επικοινωνία των πρωτοπόρων ιδεών, των αναλύσεων και της έρευνας που πραγματοποιεί στο ευρύ κοινό, την πολιτική κι επιχειρηματική κοινότητα, συνδιαμορφώνοντας τον δημόσιο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις, σε εθνικό επίπεδο.

10 χρόνια Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη