Χρήστος Κωστούλης: Το ΠΑΣΟΚ έχει στοχοθετημένες λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

0
82
Χρήστος-Κωστούλης:-Το-ΠΑΣΟΚ-έχει-στοχοθετημένες-λύσεις-και-προτάσεις-για-την-αντιμετώπιση-της-ακρίβειας

Η κυβέρνηση των Αρίστων ξεκίνησε την επιδοματική της πολιτική , ανοίγοντας την πλατφόρμα MARKET PASS (στην κατοχή ονομαζόταν <<ΑΤΟΜΙΚΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΚΟΝ ΔΕΛΤΙΟΝ>>).

Av θεωρεί ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του , ότι με αυτό τον τρόπο, λίγους μήνες πριν τις εκλογές θα μπορέσει να υφαρπάξει ψήφους , δίνοντας επιδόματα τα οποία δεν καλύπτουν ούτε το ένα δέκατο του μηνιαίου προϋπολογισμού ενός μέσου νοικοκυριού σίγουρα πλανάται .

Ο Έλληνας πολίτης έχει κρίση έχει και αξιοπρέπεια , δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ,σε μια κυβέρνηση οι οποία προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δίνοντας ψίχουλα για να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες ανατιμήσεις των αγαθών οι οποίες μειώνουν το ονομαστικό εισόδημα και πλήττουν το πραγματικό εισόδημα λόγω των αυξανόμενων τιμών των αγαθών και υπηρεσιών .

Το μόνο το οποίο μπορεί να περιμένει με τέτοιες πολιτικές και τακτικές η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η ψήφος διαμαρτυρίας την οποία θα λάβει από τον Ελληνικό Λαό όταν με το καλό διεξαχθούν οι εκλογές .

Το ΠΑΣΟΚ έχει στοχοθετημένες λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ,όπως :

1) Μείωση του ΦΠΑ σε καύσιμα , τρόφιμα και βασικά είδη ανάγκης ( πχ βρεφικό γάλα ) ,

2) Πλαφόν στη λιανική τιμή ενέργειας ,

3) Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών ελέγχου των τιμών για την πάταξη της αισχροκέρδειας και των ολιγοπωλιακών πρακτικών ,

4) Φορολόγηση των υπερκερδών παραγωγών ενέργειας και τραπεζών.

Δίνουμε ψήφο στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για να χτίσουμε την Ελλάδα της εμπιστοσύνης και της Αξιοπρέπειας !!!