Τρολ ΝΔ / Η χυδαία επίθεση σε βάρος υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και η ηχηρή απάντηση

0
61
Τρολ-ΝΔ-/-Η-χυδαία-επίθεση-σε-βάρος-υποψηφίων-του-ΣΥΡΙΖΑ-και-η-ηχηρή-απάντηση

Η αποστομωτική απάντηση υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα γαλάζια τρολ που ενοχλήθηκαν από το ψηφοδέλτιο – «Η Δεξιά φοβάται τη νέα γενιά»

Τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μία φορά δείχνουν την ακροδεξιά τους ταυτότητα, καθώς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση του 75% των υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άρχισαν τη στοχοποίηση της νέας γενιάς με ρατσιστικά και χυδαία σχόλια.

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιλιάν Κοτζάϊ, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής και με ανάρτησή του στα social media αναφέρει ότι «πρώτον αποτελεί τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νεολαία του, ότι υπάρχουν παιδιά που κατάγονται από την Αλβανία και γενικά είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε για την καταπολέμηση του ρατσισμού και των λογικών των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα».

Παράλληλα, για τα παιδιά της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τα παιδιά που βλέπετε στην φωτογραφία είναι όλα παιδιά του μόχθου, της δημιουργίας, της επιστήμης και του αγώνα για έναν κόσμο κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης».

Τέλος, ο Αντιλιάν Κοτζάϊ αναφέρει ότι «είναι σαφές ότι η στοχοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και των υποψηφίων της δείχνει κάτι πολύ βαθύτερο για αυτή την Δεξιά. Φοβούνται τη νέα γενιά, διότι οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που αμφισβητούν και είναι η ελπίδα για αυτόν τον τόπο.

Η Δεξιά φοβάται τη νέα γενιά, διότι στις επερχόμενες εκλογές, η Νέα Δημοκρατία του ωτακουστή Μητσοτάκη θα αποτελεί μία κακή κυβερνητική ανάμνηση. Και για αυτό αιχμή του δόρατος είναι η νέα γενιά».