Τρία κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ σε Βόλο, Πήλιο και Αλμυρό για την πορεία αποκατάστασης των υποδομών – e-thessalia.gr

0
28
Τρία-κλιμάκια-του-ΠΑΣΟΚ-σε-Βόλο,-Πήλιο-και-Αλμυρό-για-την-πορεία-αποκατάστασης-των-υποδομών-–-e-thessalia.gr

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενα από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος θα επισκεφθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, 8 και 9 Δεκεμβρίου τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να αποτιμηθεί η πορεία των έργων υποδομής και αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν στο Πήλιο, στον Αλμυρό και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου. Θα επισκεφθούν δομές και φορείς για να ενημερωθούν για τα προβλήματα της περιοχής μας, μετά τις φυσικές καταστροφές. Τα βασικά ζητήματα θα είναι οι υποδομές, το αγροτικό, ο τουρισμός, η υγεία, η παιδεία, το περιβάλλον και η εθνική άμυνα. Το Σάββατο θα ακολουθήσει επίσκεψη του κλιμακίου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με ιδιαίτερη έμφαση στα παρακάρλια χωριά. Στελέχη της Μαγνησίας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στη χωροθέτηση του σταθμού LNG στον Παγασητικό.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί στη Λάρισα με παραγωγικούς φορείς και θα συζητήσουν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, το κλιμάκιο της περιοχής του Πηλίου θα αποτελείται από τους: Κατερίνα Σπυριδάκη, βουλευτή Λασιθίου, υπεύθυνη ΚΤΕ Τουρισμού, Μιχάλη Τζελέπη, αναπλ. γραμματέα τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστο Στεφόπουλο, τομέας Οργανωτικού.

Θα ξεκινήσουν από την κατεστραμμένη γέφυρα Ζαγοράς-Πουρίου στις 10 το πρωί.

Το κλιμάκιο της περιοχής του Αλμυρού θα αποτελείται τους: Μπιάγκη Δημήτρη, βουλευτή Κέρκυρας, υπεύθυνο ΚΤΕ Εθνικής Άμυνας, Πεταλωτή Γιώργο, γραμματέα Τομέα Άμυνας, Χατζηαθανασίου Θωμά, αναπ. γραμματέας Τομέα Άμυνας.

Θα ξεκινήσουν με επίσκεψη στον ελαιουργικό συνεταιρισμό Πτελεού και στον γυναικείο συνεταιρισμό «Φτελιά» στις 10 το πρωί.

Το κλιμάκιο της περιοχής του Βόλου θα αποτελείται από τους: Τάσος Νικολαΐδη, βουλευτή Δράμας, υπεύθυνος ΚΤΕ Αθλητισμού, Παναγιώτη Δημόπουλο, γραμματέα Τομέα Περιβάλλοντος.

Θα ξεκινήσουν με συνάντηση με το ΕΚΒ και την ΑΔΕΔΥ στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Στις 18:00, την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη, στο Ξενοδοχείο Κυψέλη, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Το Σάββατο, 9 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί κλιμάκιο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, το οποίο θα αποτελείται από τους: Δημήτρη Μάντζο, βουλευτή Επικρατείας, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ξενοκώστα, αναπλ. γραμματέα τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Γιάννη Τσακνή, αναπλ. γραμματέα Τομέα Παιδείας.