Την Κυριακή η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας παρουσία Κασσελάκη | Ειδήσεις, νέα για ΒΟΛΟΣ

0
7
Την-Κυριακή-η-Νομαρχιακή-Συνδιάσκεψη-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Μαγνησίας-παρουσία-Κασσελάκη-|-Ειδήσεις,-νέα-για-ΒΟΛΟΣ

Την Νομαρχιακή Συνδιάσκεψή του προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας, αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Magnes» Ιωλκού 97 στις 11 το πρωί όπου θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη είναι η πιο σημαντική διαδικασία του κόμματος σε επίπεδο νομού. Κατά την διάρκεια της συνδιάσκεψης, θα υπάρξει ο πολιτικός και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή για τις επικείμενες εκλογές το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 17 και 18 Φεβρουαρίου για να εκλεγεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή. Παράλληλα θα υπάρξουν υποψηφιότητες για αντιπροσώπους για το Συνέδριο όπου οι εκλογές των αντιπροσώπων θα γίνουν παράλληλα με τις εκλογές της Νομαρχιακής.

Στην Συνδιάσκεψη μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του κόμματος, να πάρουν τον λόγο και να θέσουν υποψηφιότητα για την Νομαρχιακή Επιτροπή. Υπενθυμίζεται ότι όσοι και όσες ψήφισαν στις εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είτε φέτος είτε επί Τσίπρα, είναι μέλη του κόμματος.

Ακολούθησε τη Θεσσαλία TV στο Google News, για άμεση ενημέρωση.

Αν το άρθρο σου άρεσε, πάτησε