Τεμπονέρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας, μακριά από εμάς κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης

0
17
Τεμπονέρας:-Ο-ΣΥΡΙΖΑ-είναι-το-σπίτι-μας,-μακριά-από-εμάς-κάθε-προσπάθεια-αμφισβήτησης

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση για την κεντροαριστερα που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, με τους Μανώλη Χριστοδουλάκη και Εφη Αχτσιόγλου προχώρησαν πηγές του Διονύση Τεμπονέρα τονίζοντας ότι «είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις».

Συγκεκριμένα, σε σχετική δήλωση, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις».

«Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου», προσθέτει. 

Διονύσης Τεμπονέρας στην «Κ»: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι τουλάχιστον 2ος στην ευρωκάλπη

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τεμπονέρας σημειώνει ότι «προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες, για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».