Σύρος: “Όλοι μαζί για μία Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη”

0
52

Με το βλέμμα στραμμένο στις επερχόμενες εκλογές, πραγματοποιήθηκε – έπειτα από δύο χρόνια λόγω πανδημίας – η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Δ.Ε.Ε.Π Κυκλάδων και η ΔΗΜ.Τ.Ο Ερμούπολης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Μάκης Δαδάος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Αλέξης Αθανασίου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης α’ βαθμού, μέλη και φίλοι της ΝΔ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Σύρο τόσο ο Βουλευτής Γιάννης Βρούτσης, όσο και μέλη του κόμματος από τα άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Στον χαιρετισμό τους, τόσο ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Σύρου, Στάθης Μπαρμπούνης, όσο και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης, εξέφρασαν την πεποίθηση και βεβαιότητά τους ότι οι επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν εκ νέου τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των Βουλευτών Κυκλάδων, οι οποίοι τόνισαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, οδήγησε τη χώρα στην ασφάλεια και την ανάπτυξη, κάτι που αυτό θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.