ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 17 + 1 Εκλογικά τμήματα στην Αχαΐα για την Εκλογή Προέδρου

0
34
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:-17-+-1-Εκλογικά-τμήματα-στην-Αχαΐα-για-την-Εκλογή-Προέδρου

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου οι εκλογές

Μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας κατά μια εβδομάδα, οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας:

«17 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

Με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη 11 εκλογικών κέντρων και 18 εκλογικών τμημάτων σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας. Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την αναβολή της διαδικασίας αξιοποιήθηκε ώστε να προχωρήσει η σύσταση ενός ακόμα εκλογικού τμήματος επιπλέον των 17 τμημάτων που είχαν συγκροτηθεί αρχικά. Πλέον αναφερόμαστε σε 17 + 1 εκλογικά τμήματα μετά και τη σύσταση εκλογικού τμήματος στο Διακοπτό Αιγιαλείας, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Διακοπτού.

Ειδικότερα, στον οικιστικό ιστό της Πάτρας θα λειτουργήσουν 10 εκλογικά τμήματα σε 7 εκλογικά κέντρα καλύπτοντας όλες τις δημοτικές ενότητες του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Επίσης, θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα στις έδρες πρώην καποδιστριακών δήμων στους Δήμους  Αιγιάλειας (Αίγιο, Ακράτα και Διακοπτό), Καλαβρύτων (Καλάβρυτα και Κλειτορία) και Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι Τριταίας). Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα υπάρξει ένα εκλογικό τμήμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα.

Η ανάπτυξη όλων αυτών των εκλογικών τμημάτων σε όλη την επικράτεια της Αχαΐας έχει ως στόχο τη μέγιστη συμμετοχή της κοινωνίας και τη μετατροπή της 17ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια και απευθυνόμενο στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία.

ΣΥΡΙΖΑ: