ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έχει το «πακέτο» για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, αλλά κάνει για πρόεδρος; | MEGA TV

0
36
ΣΥΡΙΖΑ:-Ο-Κασσελάκης-έχει-το-«πακέτο»-για-να-διεκδικήσει-την-ηγεσία-του-κόμματος,-αλλά-κάνει-για-πρόεδρος;-|-mega-tv

Ανάμεσα στα φαβορί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα social media με τα προεκλογικά του βίντεο.

Όπως είπε ο ειδικός αναλυτής εκλογών Ανδρέας Δρυμιώτης, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει όλο το «πακέτο» για να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο… δεν κάνει για πρόεδρος.

«Έχει όλο το πακέτο. Είναι εμφανίσιμος, ξέρει να μιλάει, μιλάει καλά αγγλικά, είναι πλούσιος, μεγάλωσε σε κολλέγια, πέρασε από την Αμερική. Όμως, δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν ήταν με τη Νέα Δημοκρατία έχει καλώς», είπε και συμπλήρωσε:

«Μπορείτε να φανταστεί κανείς τον Κασσελάκη αύριο να ηγείται της πορείας της 17 Νοέμβρη προς την αμερικανική πρεσβεία και να φωνάζει “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”;».

Τέλος, ο κος Δρυμιώτης τόνισε πως πριν από την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη το απόλυτο φαβορί ήταν η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ οι άλλοι τρεις υποψήφιοι (Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας) «δεν είχαν πιθανότητες», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.