ΣΥΡΙΖΑ: ‘Με εντολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγινε ρωγμή σε φράγμα – Να παραιτηθεί σήμερα κιόλας ο Αγοραστός’

0
22
ΣΥΡΙΖΑ:-‘Με-εντολή-της-Περιφέρειας-Θεσσαλίας-έγινε-ρωγμή-σε-φράγμα-–-Να-παραιτηθεί-σήμερα-κιόλας-ο-Αγοραστός’
Διαρκές Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
Διαρκές Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την άμεση παραίτηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού. “Αν δεν το κάνει ο ίδιος, οφείλει να του το ζητήσει ο αρχηγός του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης”.

news247

“Ο κ. Αγοραστός δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί σήμερα κιόλας από Περιφερειάρχης Θεσσαλίας” δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος δημοσιεύματα που φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι μηχάνημα, μισθωμένο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκάλεσε ρήγμα στο ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο Παλαμάς Καρδίτσας και τα γύρω χωριά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν ότι τη νύχτα της μεγάλης πλημμύρας μηχάνημα μισθωμένο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προκάλεσε ρήγμα στο ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη, ώστε τα νερά να κατευθυνθούν στον Παλαμά.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA μετέδωσε χθες μαρτυρία του χωματουργού που έσπασε το φράγμα με σκαπτικό μηχάνημα, ο οποίος αναφέρει ότι η εντολή για την παρέμβαση δόθηκε από τη Περιφέρεια.

Οι αποκαλύψεις αυτές προστίθενται και ενισχύουν τις καταγγελίες των κατοίκων, που ήδη αποτελούν αντικείμενο της έρευνας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Μετά από όλα αυτά, ο κ. Αγοραστός δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί σήμερα κιόλας από Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Αν δεν το κάνει ο ίδιος, οφείλει να του το ζητήσει ο αρχηγός του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης.

Αλλιώς είναι βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει – εκτός από τις δικές του – και τις εγκληματικές ευθύνες του εκλεκτού του Περιφερειάρχη. Θυμίζουμε μάλιστα ότι μόλις πριν λίγες ημέρες και ο κ. Κικίλιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσαν για fake news.

Οι αποκαλύψεις όμως είναι κόλαφος και η ελληνική κοινωνία ζητά απαντήσεις”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις