ΣΥΡΙΖΑ κατά Σκυλακάκη για ελεύθερους επαγγελματίες: «Ρεσιτάλ κυνισμού και αλαζονείας»

0
29
ΣΥΡΙΖΑ-κατά-Σκυλακάκη-για-ελεύθερους-επαγγελματίες:-«Ρεσιτάλ-κυνισμού-και-αλαζονείας»

Για ρεσιτάλ κυνισμού κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Θόδωρο Σκυλακάκη, με αφορμή τα όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ για τους ελεύθερους επαγγελματίες που μένουν εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως την ημέρα που χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες κι αγρότες μένουν εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, τα στελέχη της ΝΔ προκαλούν με τον κυνισμό και την αλαζονεία τους.

«Ο κ. Σκυλακάκης όχι μόνο ομολόγησε ότι μένουν ακάλυπτοι, αλλά υπερασπίστηκε κιόλας αυτή την επιλογή μιλώντας για ανταποδοτικότητα κι επιβάρυνση των υπολοίπων ασφαλισμένων. Το γεγονός ότι η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής έχουν οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε αδυναμία πληρωμής, για τον κ. Σκυλακάκη είναι αδιάφορη λεπτομέρεια», επισημαίνουν στην Κουμουνδούρου.

Την ίδια ώρα, στο ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως απέναντι στην αδιαφορία της ΝΔ για ελεύθερους επαγγελματίες κι αγρότες απαντούν με ένα συγκροτημένο σχέδιο ρύθμισης των χρεών, με «κούρεμα» βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής.