Συλλυπητήρια μηνύματα πολιτικών για τον θάνατο του Ντενίζ Μπαϊκάλ

0
67
Συλλυπητήρια-μηνύματα-πολιτικών-για-τον-θάνατο-του-Ντενίζ-Μπαϊκάλ

Οι πολιτικοί εξέδωσαν μηνύματα για το θάνατο του πρώην προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP)

Μετά τον θάνατο του Ντενίζ Μπαϊκάλ, πολιτικοί δημοσίευσαν συλλυπητήρια μηνύματα.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνελευσης της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ είπε:

“Με λύπη έμαθα τον θάνατο του Ντενίζ Μπαϊκάλ, ενός από τα σημαντικά ονόματα της πολιτικής μας ιστορίας. Ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, σε όλους που τον αγαπάνε και στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP)”.

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του Ντενίζ Μπαϊκάλ, του πρώην Προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του πρώην υπουργό Εξωτερικών, του αξιότιμου συμπατριώτη μου, του βουλευτή της Αντάλια».

Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Μπιναλί Γιλντιρίμ στο μήνυμα του σημείωσε τα εξής:

«Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του Ντενίζ Μπαϊκάλ, υπομονή και συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους συγγενείς και σε όλους που τον αγαπάνε».

Ενώ ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Ομέρ Τσελίκ είπε:

“Με θλίψη μάθαμε τον θάνατο του Ντενίζ Μπαϊκάλ. Ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε υπομονή στην οικογένεια και σε όλους εκείνους που τον αγαπάνε”.

Ο εκπρόσωπος της Προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν στο μήνυμα του είπε:

«Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του Μπαϊκάλ, μια από τις έμπειρες φυσιογνωμίες  της τουρκικής πολιτικής, έμπειρο πολιτικό, τον πρώην Πρόεδρο του CHP, και τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του, σε όλους εκείνους που τον αγαπάνε και στο πολιτικό κόμμα CHP».

Ο πρόεδρος του Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (BBP) Μουσταφά Ντεστιτζί δήλωσε στο μήνυμά του:

«Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του Μπαϊκάλ, στέλνω τα συλλυπητήρια μου και την υπομονή μου στην οικογένεια, τους συγγενείς του και σε όλους όσους τον αγαπάνε και στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP)».