Πολύς κόσμος στη συνεστίαση του ΠΑΣΟΚ

0
48
Πολύς-κόσμος-στη-συνεστίαση-του ΠΑΣΟΚ

Πολύς κόσμος στη συνεστίαση για την την κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Άνοδος στο Γάζι.  Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο πρώην Υπουργός κ. Πέτρος Ευθυμίου, ενώ το “παρών” έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της παράταξης, ο Περιφερειάρχης, δήμαρχοι, αιρετοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, νεότερα, αλλά και παλαιότερα.

Ο Γραμματέας της Οργάνωσης κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία του κόμματος, σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο,  κάνοντας μια αναδρομή στους τομείς  και στα έργα του ΠΑΣΟΚ στη χώρα.

Τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με σκληρούς όρους σε όσους φυγομάχησαν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι βουλευτές της παράταξης παρουσίασαν τις θέσεις και τις απόψεις τους πολιτικά και κοινωνικά, επισημαίνοντας όλοι πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε μια πορεία ανάκαμψης και προόδου, αλλά και σε μια κρίσιμη καμπή, για να μπορέσει να αποδείξει ότι παραμένει ένα σύγχρονο κόμμα εξουσίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης επίσης εκφράστηκε η αισιοδοξία πως το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο θα μπορέσει να εκλέξει τουλάχιστον δύο βουλευτές, αλλά και να σημειώσει πολύ υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά και από τα υψηλότερα ποσοστά σε ολόκληρη τη χώρα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ θύμιζε εποχές του «παλιού καλού ΠΑΣΟΚ» στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας, το φλουρί έπεσε στον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, με τα στελέχη της παράταξης να επισημαίνουν ότι φέτος είναι η χρονιά του.

Μετά τις τοποθετήσεις και τις ομιλίες κι αφού κόπηκε η πίτα, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Γιώργου Ξυλούρη – Καντρή.