Πολιτική ακαδημία στη Θεσσαλονίκη από τη Νέα Δημοκρατία παρουσία πλήθους κυβερνητικών στελεχών

0
219

Πολιτική ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 11:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η πολιτική ακαδημία έχει ως στόχο την ενημέρωση των στελεχών του κόμματος για το κυβερνητικό έργο, τον απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης και συζήτηση για τους στόχους της επόμενη τετραετίας.

Οι εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας θα ξεκινήσουν με τις εισαγωγικές τοποθετήσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη και του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη.

    

Κατόπιν, θα ακολουθήσουν θεματικές εισηγήσεις από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας- Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και την ειδική γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου.

Στις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας θα συμμετάσχουν μέλη και στελέχη του κόμματος από την Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τη Θεσσαλία.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας, αλλά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Σημειώνεται ότι την Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών θα συντονίσει ο υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών ΝΔ Νίκος Λυσιγάκης.