24.6 C
Athens
Monday, May 29, 2023

Παύλος Μαρινάκης: Η Θεσσαλονίκη αδικήθηκε – Τόπος εμπαιγμού από ΣΥΡΙΖΑ

Must read

More articles

Της Λεμονιάς Βασβάνη,

«Μια τόσο μεγάλη πόλη δυστυχώς αδικήθηκε και έγινε ένας χώρος εμπαιγμού από την προηγούμενη κυβέρνηση» τόνισε κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της «Πολίτικης Ακαδημίας Επιμόρφωσης Στελεχών» που πραγματοποιείται σήμερα από την Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ κ. Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά πως «το πιο σημαντικό για την τωρινή κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός έρχεται συχνά στην Θεσσαλονίκη αλλά το τι έχει κάνει.  Δεν έρχεται και εγκαινιάζει έργα, αλλά αυτά που είπε την προηγούμενη φορά την επόμενη φορά γίνονται πραγματικότητα. Οι μουσαμάδες , τα μεγάλα λόγια και οι πολλές κλούβες καθε Σεπτέμβριο που έρχονταν ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ ήταν και ένας εμπαιγμός με ιερές έννοιες όπως το μέλλον των παιδιών μας. Έπαιξαν με την συνείδηση των ανθρώπων και ειδικά εδώ στην Θεσσαλονίκη». 

Ο κ. Μαρινάκης επικεντρώθηκε στην σημασία της συζήτησης με τους πολίτες και τόνισε ότι ενόψει των εκλογών δεν θα πρέπει να συμβιβαστούμε με το οποίο αποτέλεσμα.

«Δεν θα πρέπει να βάζουμε χαμηλά τον πήχυ. Να απευθυνθούμε στους νέους και στην σύγκριση. Τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι και τι εμείς. Δεν ήρθαν ξαφνικά κολοσσοί να επενδύσουν στην Ελλάδα. Η χώρα περνάει σε εποχή ψηφιακής επανάστασης. Εκκρεμότητες έχουν επιλυθεί. Δόθηκαν επιδόματα, μειώθηκαν φόροι. Να δούμε πού ήταν η Ελλάδα μέχρι το 2019 και πού είναι σήμερα. Πλέον είμαστε περήφανοι. Ο κ. Μητσοτάκης ό,τι έχει προτείνει, έχει γίνει πολιτική της Ευρώπης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμη ότι στην πρώτη κάλπη θα κριθούν όλα. «Προσπαθούν να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων. Δεν έχουν ιδεολογία. Μονή τους ιδεολογία είναι η καρέκλα. Δεν θα κριθούν όλα στις δεύτερες κάλπες. Δεν θα πρέπει να έχουμε ούτε μια ψήφο χαμένη. Βγαίνουμε στις γειτονιές, πηγαίνουμε εκεί που είναι ο κάθε πολίτης», δήλωσε ο κ Μαρινάκης.

Στόχο της «Πολίτικης Ακαδημίας Επιμόρφωσης Στελεχών» αποτελεί η ενημέρωση των στελεχών του κόμματος για το Κυβερνητικό έργο, τον απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και μια συζήτηση για τους στόχους της επόμενη τετραετίας.

Οι εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας ξεκίνησαν με τις εισαγωγικές τοποθετήσεις του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη.

Κατόπιν, ακολούθησαν θεματικές εισηγήσεις από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας- Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου.

Στις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας συμμετέχουν μέλη και στελέχη του κόμματος από την Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τη Θεσσαλία. Χαιρετισμό απευθύνουν οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας, αλλά και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

nd-kalafatis.jpg nd-zerbas.jpg

Την Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών συντονίζει ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών ΝΔ Νίκος Λυσιγάκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

  • Θεσσσαλονίκη: Τέλος οι κηδείες τα Σάββατα στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου
  • Πάνω από 1 μέτρο χιόνι στα βουνά – Ανάσα για τα χιονοδρομικά (VIDEO)
  • Θεσσαλονίκη: «Κυνήγι» για κάπνισμα σε καφέ μπαρ, εστίαση – 107 πρόστιμα
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest news