ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Σάλπισμα εκλογικής αντεπίθεσης…

0
15
ΠΑΣΟΚ-Ιωαννίνων:-Σάλπισμα-εκλογικής-αντεπίθεσης…

Σάλπισμα αντιπολιτευτικής αντεπίθεσης… ήχησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Πέμπτης, σε κεντρικό καφέ της πόλης, παρουσία του Ανδρέα Σπυρόπουλου, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σε κλίμα ευφορίας μεταξύ… “συντρόφων”, το μήνυμα που δόθηκε ήταν αυτό της ανασύνταξης δυνάμεων προκειμένου το κόμμα να πάει δυναμικά στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, θέση οιονεί αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Θεσπρωτός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το κόμμα στη διπλή εκλογική αναμέτρηση του 2023, υπέστη έναν λυσσαλέο πόλεμο από τα δύο κόμματα εξουσίας και από το “μιντιακό κατεστημένο”, ωστόσο άντεξε και τα κατάφερε. Με στρατηγική, ενότητα και ανανέωση του πολιτικού δυναμικού, με σύγχρονο πρόγραμμα και με προτάσεις που δεν έχουν ακουστεί ξανά στην ελληνική κοινωνία” σύμφωνα με το γραμματέα του κόμματος. Μέρα με τη μέρα αυτή η στρατηγική κερδίζει στην κοινωνία, είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές το κόμμα πήγε καλά και πέτυχε την πρώτη σημαντική εκλογική ήττα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και 8 χρόνια.

Σήμερα για τον κ. Σπυρόπουλο, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ενώπιον της ιστορικής και μεγάλης ευκαιρίας μπροστά στις ευρωεκλογές, για να αυξήσει τα ποσοστά του και να πάρει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη συνέχεια να μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τη ΝΔ ώστε στις επόμενες εθνικές εκλογές να καταφέρει να την κερδίσει και να γίνει κυβέρνηση.

Ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γαρδίκος τόνισε από την πλευρά του πως με σταθερά βήματα ο χώρος είναι μπροστά στην αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Μιλώντας για την πρόσφατη τοπική παρουσία του, είπε πως το ΠΑΣΟΚ μετά από 12 χρόνια κατάφερε να έχει ξανά κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, στις περιφερειακές εκλογές αύξησε τα ποσοστά κατά 50% η περιφερειακή παράταξη, ενώ τέλος σε ΓΕΩΤΕΕ και Οικονομικό Επιμελητήριο η κομματική παράταξη κατάφερε πρωτιές.

Τέλος, ο βουλευτής Ιωαννίνων του κόμματος Γιάννης Τσίμαρης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα και εναλλακτική κυβερνητική πρόταση που πρέπει να επικοινωνηθούν σωστά από όλους, με στόχο τις ευρωεκλογές.