ΠΑΣΟΚ: Η Νέα Δημοκρατία περιφρονεί τη μνήμη του ελληνικού λαού

0
81

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

«Είναι, πλέον, σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρόεδρός της διακατέχονται από παραταξιακά και οικογενειακά σύνδρομα με το ΠΑΣΟΚ»

«Η Νέα Δημοκρατία περιφρονεί τη μνήμη του ελληνικού λαού» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής απαντώντας στο κυβερνών κόμμα. 

 

«Νομίζει ότι με μια ανακοίνωση μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία. Πιστεύει ότι οι πολίτες λησμονούν τις τεράστιες ευθύνες του κόμματός τους για την πτώχευση της χώρας, που φρόντισε να «ξεπλύνει» ο κ. Τσίπρας»
σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη. Και προσθέτει: 

 

«Επιχειρεί να διαγράψει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που μόνη απέναντι σε όλους -εντός και εκτός Ελλάδας- κράτησε τον τόπο όρθιο. Πασχίζει να κρύψει τα «Ζάππεια», τα λάβαρα του δεξιού «αντί-μνημονίου» και του λαϊκισμού. Προσπαθεί -μήνες τώρα- να εξισώσει τη Δημοκρατική Παράταξη με την αποτυχημένη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τις αυταπάτες και τα πειράματα».


 

««Ξεχνούν» ότι είναι οι ίδιοι διαχρονικά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην όχθη της εξαπάτησης του λαού. Αν δεν τα θυμάται ο κ. Μητσοτάκης, ας ρωτήσει την κ. Μπακογιάννη. Είναι, πλέον, σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρόεδρός της διακατέχονται από παραταξιακά και οικογενειακά σύνδρομα με το ΠΑΣΟΚ. Τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν χαρακτηριστικά ότι η γραμμή για μετεκλογικές συνεργασίες περιλαμβάνει 3 σκέλη, ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή και προγραμματική σύγκλιση. «Η γραμμή αυτή είναι καθαρή, οι αποφάσεις έχουν εγκριθεί ομόφωνα από τα όργανα του κόμματος και την στηρίζουν όλοι» έλεγαν με νόημα.

Πηγή: -

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.