ΠΑΣΟΚ για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα: ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν το τοξικό κλίμα – Να ακουστούν όλες οι απόψεις

0
86

ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συντηρούν το τοξικό κλίμα στο πολιτικό διάλογο. Αφορμή για τη έντονη διαμαρτυρία και τις επικρίσεις του κόμματος αποτελεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου, μένει ανοιχτή η προοπτική να διεξαχθεί τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Ειδικότερα, το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει: “Πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν σε πηχυαίους τίτλους την τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα με σκοπό να συντηρήσουν τον τοξικό πολιτικό διάλογο, τον οποίον, εξάλλου, με συνέπεια υπηρέτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και νομίζοντας πως έτσι ευνοούν την προσωπική πολιτική τους διάσωση”.

“Αυτονόητο ότι δεν θα θυσιαστεί το δικαίωμα των πολιτών να ακούσουν όλες τις απόψεις των κομμάτων προς χάριν επιλογών τεχνητής πόλωσης, που βλάπτουν τη χώρα και την προοπτική της” συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωση.

Πόπη Τσαπανίδου: Να οριστεί άμεσα ημερομηνία για ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη

“Αντί ο κ. Οικονόμου να μιλά αόριστα για “ανοιχτό ενδεχόμενο” ενός debate μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, να ορίσει σήμερα κιόλας ημερομηνία. Και για εκλογές και για ντιμπέιτ”, αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου σε απάντησή της προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

“Διότι”, σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., “και το 2019 “ανοιχτό ενδεχόμενο” άφηνε, και πήγαμε σε εκλογές με τον ίδιο κρυπτόμενο”.

Την Πέμπτη το βράδυ στην ΕΡΤ θα διεξαχθεί η πρώτη τηλεμαχία των εκπροσώπων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρώτο debate ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί σήμερα, 23/02/2023 στην ΕΡΤ και το ΕΡΤNEWS, στις 22:00 μεταξύ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στην εκπομπή “Στο Κέντρο”.

Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεμαχία στον δρόμο προς τις φετινές κάλπες. Απέναντί τους οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ Απόστολο Μαγγηριάδη και Σοφία Παπαϊωάννου.

Το debate θα μεταδοθεί ζωντανά από την EPTNEWS και την ΕΡΤ1.