Οικονόμου: Βαθιά απρεπείς και προσβλητικές οι εκφράσεις του κ. Τσίπρα για την Ελληνική Αστυνομία

0
67
Οικονόμου:-Βαθιά-απρεπείς-και-προσβλητικές-οι-εκφράσεις-του-κ.-Τσίπρα-για-την-Ελληνική-Αστυνομία

Επίθεση κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κάνοντας λόγο για ασόβαρο τρόπο στην αντιμετώπιση σοβαρότατων ζητημάτων από την πλευρά του προέδρου της αντιπολίτευσης.

ΥΓ: Οι βαθιά απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις του κ. Τσίπρα για την Ελληνική Αστυνομία είναι δομικό μέρος του τραμπισμού αλά γκρέκα. Θα έπρεπε να ντρέπεται που έφτασε στο σημείο να προσβάλει το Σώμα που αγωνίζεται για την προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 17, 2023

«Η αντιμετώπιση σοβαρότατων ζητημάτων με ασόβαρο τρόπο είναι η πολιτική σταθερά του κ. Τσίπρα στα 15 συνεχόμενα χρόνια που παραμένει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα λέγοντας πως «ό,τι και να ισχυρίζεται -πιστεύοντας πως απευθύνεται σε αμνήμονες και αφελείς- το άσπρο δεν γίνεται μαύρο. Η κυβέρνησή μας μείωσε δραστικά την ανεργία και τους φόρους, στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις με ένα από τα μεγαλύτερα και διαρκέστερα προγράμματα στήριξης στην Ε.Ε., τιθάσευσε τις τιμές της ενέργειας και περιορίζει προοδευτικά τις αυξήσεις στα αγαθά, χορήγησε στους συνταξιούχους τις συντάξεις που καθυστερούσαν επί χρόνια και μάλιστα αυξημένες, αποκατέστησε την τάξη στο μεταναστευτικό και ενδυνάμωσε αποφασιστικά την εθνική άμυνα»

Ενώ, ολοκληρώνει το σχόλιο του με το ακόλουθο «υστερόγραφο»: «Οι βαθιά απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις του κ. Τσίπρα για την Ελληνική Αστυνομία είναι δομικό μέρος του τραμπισμού αλά γκρέκα. Θα έπρεπε να ντρέπεται που έφτασε στο σημείο να προσβάλει το Σώμα που αγωνίζεται για την προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».