ΝΔ: Ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο «πολακισμός»

0
57

«Ο ‘πολακισμός’ είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος να επαναφέρει τον Π. Πολάκη στα ψηφοδέλτια.

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», τονίζει η ΝΔ.

Δείτε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στα ψηφοδέλτια ο Π. Πολάκης

Νωρίτερα, αρνητικά είχε σχολιάσει ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΤΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, για επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια.

«17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες. Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το “φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ”. Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων», σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.