ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, ενώ τις αποψιλώνει από προσωπικό

0
161

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις καταγγελίες για απόσπαση υπαλλήλων από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, προκειμένου να τοποθετηθούν κοντά σε πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμέμα, η Πειραιώς τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «από τη μια κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό», ενώ προσθέτει ότι «η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια»

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, στην εφημερίδα Political, οι αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων. Η μια στο βουλευτικό γραφείο του Γιάννη Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχει αποσπάσει υπαλλήλους από μια Αρχή, η πρόεδρος της οποίας δηλώνει ότι δεν έχει προσωπικό και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την υποστελέχωση που δεν επιτρέπει στη ΡΑΣ να επιτελέσει τα ελεγκτικά της καθήκοντα.

Από τη μια κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό αδιαφορώντας αν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο συγκροτήθηκαν, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια.