ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός από το «μαύρο» χρήμα ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ καναλαρχών

0
107

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός από το «μαύρο» χρήμα ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ καναλαρχών

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε τα όσα αποκαλύφθηκαν από την πλευρά Καλογρίτσα για το SMS του Νίκου Παππά, σχετικά με τη μετοχική σύνθεση του φιλικού προς την τότε κυβένρηση καναλιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από διανομή τσαντών με μαύρο χρήμα, ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ καναλαρχών».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη διανομή τσαντών με ”μαύρο” χρήμα, όπως κατατέθηκε επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο, φαίνεται, με βάση sms του κ. Παππά που αποκάλυψε σήμερα ο κ. Καλογρίτσας, ότι ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ των καναλαρχών. Κι όλα αυτά, φυσικά, στο όνομα της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας!

ΥΓ: Αλήθεια, θα μας απαντήσει ο κ. Παππάς αν πίσω από τον κωδικό Α2 κρύβεται πράγματι ο Αρτέμης Αρτεμίου;»

Ειδικό Δικαστήριο: Ένταση για sms Ν. Παππά προς Χρ. Καλογρίτσα που έδωσαν οι συνήγοροι του επιχειρηματία

Η κατάθεση του συγκεκριμένου sms, σύμφωνα με όσα είπε η υπεράσπιση του κ. Καλογρίτσα, αποδεικνύει τη σύμπραξη του πρώην υπουργού Επικρατείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον δικαζόμενο επιχειρηματία, αλλά και τις σχέσεις του με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου. Είναι ένα καινούργιο sms που εστάλη στις 15/9/2016. Σε αυτό το sms αναφέρεται το όνομα του Αρτέμη Αρτεμίου, με την κωδική ονομασία Α2, του ανθρώπου στον οποίο αναφέρθηκε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα Ευθαλία Διαμαντή. Το sms αυτό είναι σημαντικό στοιχείο και προέρχεται από το Νίκο Παππά.

Τι αναφέρει το ηλεκτρονικό μήνυμα

«“Ιβάν 35, Καλογρίτσας 35, Α2 16, Κουρής 10, Μάρης 4. Α2 αυτός που θα δεις 12.30. Α2 και Καλογρίτσας είναι αδιαίρετο προφανώς” αναγράφει το sms προς τον κ. Καλογρίτσα», ανέφερε ο Άγγελος Καραχάλιος, συνήγορος του επιχειρηματία και συμπλήρωσε: «Δύο ημέρες μετά τη συνάντηση Φουρλεμάδη με τον Καλογρίτσα έχουμε κάνει προσπάθεια να βρεθεί άλλη λύση για να κατατεθεί η πρώτη δόση. Αυτό το sms ενισχύει τη θέση μας ότι υπήρχε στενή συνεργασία Παππά και Καλογρίτσα και δείχνει ευθεία σύμπραξη».