ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός από τσάντες με «μαύρο» χρήμα ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών σε καναλάρχες

0
265

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία για το όσα παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ «ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη διανομή τσαντών με «μαύρο» χρήμα, όπως κατατέθηκε επώνυμα στο ειδικό δικαστήριο, φαίνεται, με βάση sms του κ. Παππά που αποκάλυψε σήμερα ο κ. Καλογρίτσας, ότι ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ των καναλαρχών. Κι όλα αυτά φυσικά, στο όνομα της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας!».

Επίσης, καλεί τον κ. Παππά να απαντήσει αν πίσω από τον κωδικό Α2, κρύβεται πράγματι ο Αρτέμης Αρτεμίου.

Υπενθυμίζεται ότι στη σημερινή συνεδρίαση κατατέθηκε ένα γραπτό μήνυμα (sms) το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά σήμερα, η πλευρά του κατηγορούμενου επιχειρηματία, στο οποίο ο Νίκος Παππάς, φέρεται να ενημερώνει τον Χρήστο Καλογρίτσα, καταγράφοντας ποσοστά επιχειρηματιών για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού μετά τον επίμαχο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως, τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία αυτό το μήνυμα αποτελεί απόδειξη της σύμπραξη του Ν. Παππά με τον Χρ. Καλογρίτσα, αλλά και τις σχέσεις του με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.