Νέα ηχηρή αντίδραση στον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης από τη Στ. Μάρκου

  Μετά την παραίτηση Θ. Καλογιαντσίδη  

Συνεχίζονται και εντείνονται οι αντιδράσεις στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ροδόπης. Μετά την παραίτηση του Θ. Καλογιατσίδη, με ανοιχτή επιστολή της η Σταυρούλα Μάρκου, ιστορικό και δραστήριο μέλος του κόμματος, υποψήφια βουλευτής Ροδόπης το 2019, καταφέρεται κατά της Νομαρχιακής Συντονιστικής, στην οποία το κλίμα είναι τεταμένο και πολωμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η ανακοίνωσή της αναλυτικά: Φίλες και φίλοι Με αφορμή τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχομαι από χθες για την παραίτηση του Θαν. Καλογιαντσίδη, νοιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι δεν αποτελώ πλέον μέλος της συντονιστικής γραμματείας, της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Θεματικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και τους Ελ. Επαγγελματίες. Τόσο ο σ. Καλογιαντσίδης όσο κι εγώ έχουμε αντικατασταθεί με αναπληρωματικούς, αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23/1/2023. Δεν έχω ενημερωθεί από τη συντονίστρια ούτε πριν ούτε μετά τη συνεδρίαση και δεν ξέρω να σας πω κάτι συγκεκριμένο για τους λόγους της αντικατάστασης μου. Δεν έχω επίσης ενημερωθεί αν έγινε κάποια ψηφοφορία και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της.

Η δίμηνη αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας για πολιτικό κείμενο που δημοσίευσα το Μάιο στον τοπικό τύπο, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας (τοπικός υπεύθυνος Στ. Σακελίων) λήγει στις 13 Φεβρουαρίου.