Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει μια μεγάλη «συγγνώμη» στον ελληνικό λαό

0
55
Νέα-Δημοκρατία:-Ο-ΣΥΡΙΖΑ-οφείλει-μια-μεγάλη-«συγγνώμη»-στον-ελληνικό-λαό

Απάντηση στην δήλωση που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος της εκπροσώπου τύπου του κ. Π. Τσαπανίδου, για το θέμα του Έβρου και της ύπαρξης ή μη της μικρής Μαρίας, έδωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει αναλάβει τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου στον υποτιθέμενο θάνατο της «μικρής Μαρίας», διαπομπεύοντας διεθνώς τη χώρα μας στην προσπάθειά του να πλήξει με κάθε τρόπο τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

«Σήμερα, παρότι τα fake news έχουν αποκαλυφθεί σε όλη την έκτασή τους, αντί να ζητήσει συγγνώμη, εξακολουθεί να αμφισβητεί τα γεγονότα, δια στόματος της Εκπροσώπου Τύπου του, κας Τσαπανίδου. Αυτή τη φορά, οφείλει μια μεγάλη «συγγνώμη» στον ελληνικό λαό:

-Για τη θέση που έσπευσε να πάρει, υποστηρίζοντας ότι οι 38 μετανάστες βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος. Υιοθετώντας άκριτα την ανακοίνωση της ΜΚΟ HumanRights360 και αποδεικνύοντας τις υπόγειες σχέσεις που διατηρούσε με τα μέλη της. Μια ανακοίνωση που η ίδια η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ανακάλεσε ως «εσφαλμένη πεποίθηση».

-Για την επιμονή ότι υπάρχει νεκρό παιδί με το όνομα «Μαρία» και την άρνησή του να αποδεχθεί την πραγματικότητα, τη στιγμή που οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καταδεικνύουν έναν σκηνοθετημένο και ενορχηστρωμένο από λαθροδιακινητή, σε συνεργασία με μία γυναίκα εκ των 38 μεταναστών, «θάνατο». Μάλιστα, σε χθεσινό δημοσίευμα, αποκαλύφθηκε η κατάθεση της εν λόγω γυναίκας στην Υπηρεσία Ασύλου, η οποία αναφέρεται στη μικρή Μαρία ως εξής: «Ξέχασα, είναι ένα κοριτσάκι που πέθανε και λέγεται Μαρία».

-Δεν ξεχνάμε ότι πρώτος ο κ. Τσίπρας μίλησε «για τη νεκρή Μαρία», ενώ ο κ. Κατρούγκαλος έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει λίστα ονομάτων των 38 μεταναστών. Της ίδιας λίστας, δηλαδή, που δόθηκε από αναμεμειγμένες στην υπόθεση ΜΚΟ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

-Για τη συνεχή υπονόμευση της πολιτικής φύλαξης των εθνικών συνόρων και τη στοχοποίηση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων για παράνομες επαναπροωθήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να αναθεωρήσει τη στάση του μετά τις αποκαλύψεις, επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας και να παίζει με τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Τσαπανίδου αναφερόμενη στο θέμα του υποτιθέμενου θανάτου της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο, άφησε ανοιχτό το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν ξέρουμε αν δεν υπήρξε», κάνοντας ταυτόχρονα επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για «κακούς χειρισμούς».