Μ. Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία (φωτο)

0
99
Μ.-Κατρίνης:-Το-ΠΑΣΟΚ-συνομιλεί-και-πάλι-με-την-κοινωνία-(φωτο)

“Το ΠΑΣΟΚ εδώ απ’ την καρδιά της Θεσσαλίας συνομιλεί και πάλι με μία κοινωνική ομάδα που παντρευόταν για πάρα πολλά χρόνια, τους αγρότες, και μαζί με τους αγρότες συνομιλεί με κάθε πολίτη που αναζητά διέξοδο και ελπίδα” τόνισε ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Λάρισας στον Μύλο 1927.

Ο κ. Κατρίνης ήταν κεντρικός ομιλητής και αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας ότι “απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας και διεκδικούμε να είμαστε ο ισχυρός πόλος που επιβάλλει μία άλλη πολιτική, που θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη και ευκαιρίες για όλους”.

Επιπλέον σημείωσε ότι “είναι συνειδητή επιλογή Μητσοτάκη και Τσίπρα η όξυνση του πολιτικού κλίματος. Διεκδικούμε πριν γίνουν οι εκλογές ο ελληνικός λαός να μάθει ποιοι ενορχήστρωσαν και υλοποίησαν το σχέδιο εκτροπής της Δημοκρατίας”.

Τέλος υπογράμμισε ότι “είμαστε η γνήσια πατριωτική δύναμη της χώρας και εμείς στο ΠΑΣΟΚ θα επιμείνουμε να μιλάμε πολιτικά”.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

ΦΩΤΟ: LarissaPress// Δ. Καστανάρας