Κατάρ-gate: Ο «δικηγόρος του διαβόλου» Σβεν Μαρί ξανά κατά Παντσέρι: «Κατηγορεί την Καϊλή για να βγει από τη φυλακή»

0
119

«Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό»… Με αυτά τα λόγια τοποθετείται για τη στάση του Αντόνιο Παντσέρι, φερόμενου ως εγκεφάλου του σκανδάλου του Κατάρ-gate, που συνεργάστηκε με τις βελγικές Αρχές, δίνοντας ονόματα και στοιχεία, ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί.

Ο «δικηγόρος του διαβόλου», όπως τον έχουν χαρακτηρίζει διεθνή ΜΜΕ, μιλώντας στον Alhpa, αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στην έφεση που κατέθεσε η πελάτισσά του την Παρασκευή.

Επέμεινε ότι η Εύα Καϊλή δεν πρέπει, πλέον, να κρατείται, ενώ στράφηκε ξανά κατά του Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίο χαρακτήρισε «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης».

«Η μάχη συνεχίζεται», είπε ο Σβεν Μαρί, και συμπλήρωσε: «Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό. Ο Παντσέρι με τα ψέματά του έχει γίνει η αιτία για να είναι στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Προτού γίνει πληροφοριοδότης, όλα όσα έλεγε θεωρούνταν ψέματα. Τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή, θεωρείται αξιόπιστος».

«Ο Παντσέρι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και αναξιόπιστος», υποστήριξε ακόμη ο δικηγόρος.

«Ο Παντσέρι είναι ένας απλός προδότης, που το μόνο που θέλει είναι να σώσει τον εαυτό του κατηγορώντας άλλους, και στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, προκειμένου ο ίδιος -που είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης- να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», δήλωσε δε ο Σβεν Μαρί.

«Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της», κατέληξε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.

Ειδήσεις σήμερα

Κόντρα Πολάκη – Κουμουνδούρου: Ρίχνει τους τόνους ο Πολάκης για το ψηφοδέλτιο στην Κρήτη – Το παρασκήνιο

Ο Γκιννής 2ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι! – Δείτε βίντεο

Μωυσής Ελισάφ: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του δημάρχου Ιωαννιτών – Η τελευταία στάση έξω από το δημαρχείο Ιωαννίνων