Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Κώστα Αγοραστό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

0
34
Η-Νέα-Δημοκρατία-στηρίζει-Κώστα-Αγοραστό-στην-Περιφέρεια-Θεσσαλίας

«Η ΝΔ στηρίζει Αγοραστό για Περιφέρεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, στην ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Την στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, επαναβεβαίωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Για fake news έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας καταγγελίες ότι ανοίχτηκε φράγμα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel ώστε να μην πλημμυρίσει η Καρδίτσα.

Μιλώντας στον Alpha, ο άνδρας παραδέχτηκε πως του δόθηκε η εντολή παρέμβασης στο φράγμα… «από εκεί που είναι μισθωμένος», εννοώντας την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση εάν συνεχίζει να τον στηρίζει μετα και την εισαγγελική έρευνα και τις καταγγελίες που υπάρχουν, ανέφερε: “Ναι, δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την στήριξη στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού, συνεχίζει και έχει την υποστήριξη. Από κει και πέρα η Δικαιοσύνη, ως οφείλει, με τον ανεξάρτητο ρόλο της, διεξάγει μία έρευνα και είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει αυτή η έρευνα. όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, για να δούμε ποιες είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει η Δικαιοσύνη κάθε φορά”.

“Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ως κυβέρνηση- και προφανώς πολλά εξ αυτών των έργων τα έχει κάνει η περιφέρεια και θα τα εκθέσει αναλυτικά η περιφέρεια- ότι έχουν γίνει πολύ σημαντικά έργα στην Θεσσαλία τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα, πάνω από 60 έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, της τάξης των 147 εκατομμυρίων ευρώ, καθαρισμός 400.000 χιλιομέτρων και πάρα πολλές εργασίες επιμέρους”, σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: “Είναι δουλειά της Δικαισούνης και κινήθηκε τάχιστα όπως έπρεπε να κινηθεί, από κει και πέρα όμως δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την στήριξη”

Ακολουθήστε το Dnews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις