Η απίθανη ιστορία ένας ζευγαριού στη Βρετανία – Γνωρίστηκαν, έχασαν επαφή, αλλά ξαναβρέθηκαν 30 χρόνια μετά

0
113
Η-απίθανη-ιστορία-ένας-ζευγαριού-στη-Βρετανία-–-Γνωρίστηκαν,-έχασαν-επαφή,-αλλά-ξαναβρέθηκαν-30-χρόνια-μετά

Μια ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από τις ταινίες είναι αυτή της Κέιτ και του Γκίντερ που αγαπήθηκαν με την πρώτη ματιά, αλλά οι ζωές τους πήραν για δεκαετίες άλλο δρόμο, πριν ενωθούν ξανά.

Η Κέιτ Πιμ ήταν 17 ετών όταν γνώρισε στο Ντέβον της Αγγλίας τον 23χρονο Γκίντερ Μπερ από τη Γερμανία, που βρισκόταν στη Βρετανία για να βελτιώσει τα αγγλικά του, γράφει το BBC.

«Μπήκα σε ένα μπαρ και είδα αυτόν τον υπέροχο τύπο», θυμάται σήμερα για τη συνάντησή τους το 1989. Έπιασε τη κουβέντα με τον νεαρό, που έμοιαζε και με τον κιμπορτντίστα των πολύ γνωστών τότε A-ha, και κανόνισαν να ξαναβρεθούν.

Σε εποχές χωρίς κοινωνικά δίκτυα, όταν ο Γκίντερ έφυγε για τη Γερμανία, κράτησαν επαφή με γράμματα, «πανάκριβα τηλεφωνήματα» και μερικές επισκέψεις. Σταδιακά όμως η επαφή τους χάθηκε και η Κέιτ αποφάσισε με δυσκολία να δώσει τέλος στο εξ αποστάσεως ειδύλλιο το 1991, αν και αλληλογραφούσαν για άλλα δύο χρόνια.

Και οι δύο τους παντρεύτηκαν -ο Γκίντερ απέκτησε και τρία παιδιά- και χώρισαν τα επόμενα χρόνια.

Τον Νοέμβριο του 2020 η Κέιτ, ενώ έψαχνε στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βρήκε τα γράμματα που είχε ανταλλάξει με τον Γκίντερ. Τα ξαναδιάβασε όλα με τη σειρά και βάλθηκε να ξαναβρεί τον παλιό της έρωτα – όχι εύκολο γιατί δεν είχε και παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Όταν έλαβε το γράμμα της ο Γκίντερ έμεινε αποσβολωμένος από την έκπληξη, θυμάται σήμερα. Αμέσως την πήρε τηλέφωνο. Η Κέιτ θυμάται την ώρα και τη μέρα: στις 12:26 στις 22 Νοεμβρίου 2020.

Το ζευγάρι έπιασε ξανά το νήμα. Τον Ιανουάριο του 2021 συναντήθηκαν και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν στη Βαυαρία. Τώρα ετοιμάζονται να ζήσουν επιτέλους μαζί στη Γερμανία, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά την πρώτη γνωριμία τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Καραμανλής: Πεντέμισι χρόνια πρωθυπουργός, 14 χρόνια σιωπηλός

Ρόδος: Όταν ο κατηγορούμενος για τον θάνατο του πατέρα του ικέτευε τη Νικολούλη να βρεθεί ο δολοφόνος

Υποσμηναγός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στη μονάδα του στην Ελευσίνα