Ζάκυνθος | Ο Διονύσης Μπονίκος υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ – Οι πρώτες δηλώσεις στην ΗΜΕΡΑ – Εφημερίδα Ημέρα, Ζάκυνθος.

0
165

Ο Πολιτικός Μηχανικός Διονύσης Μπονίκος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για τη μονοεδρική της Ζακύνθου.

Ο κ. Μπονίκος αποφάσισε τελικά να κατέλθει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και η συμφωνία επήλθε με το κόμμα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή 24/2.

Πρόκειται για έναν νέο συμπολίτη μας, επαγγελματικά καταξιωμένο και φαίνεται ότι η ΝΔ επιδιώκει με αυτή την επιλογή να δώσει μία ανανέωση και να στηρίξει πρόσωπα που μπορούν να φέρουν έναν νέο αέρα στην παράταξη.


Οι πρώτες δηλώσεις στην ΗΜΕΡΑ

Αμέσως μόλις «έκλεισε» η υποψηφιότητα, ο κ. Μπονίκος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ΗΜΕΡΑ

“Σε μια εποχή ταχύτατων αλλαγών, που τα παγκόσμια γεγονότα είναι ραγδαία, είναι μονόδρομος να δυναμώσει η πιστή στον ελληνικό λαό.

Η κοινωνία έχει ανάγκη τις βλέψεις των νέων. Η ενεργή δράση αυτών κρίνεται αναγκαία για μια σύγχρονη, υγιή και δημοκρατική κοινωνία.

Μέσω της υποψηφιότητας μου ως βουλευτής της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2023, θέλω να εμπνεύσω και να πείσω τους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη πολιτική ζωή και να αγωνιστούν για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών”.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Διονύσης Μπονίκος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής Δόμησης.

Γεννήθηκε το 1982 στο Χολαργό Αττικής.

Σπούδασε το University College London, από όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στον Αντισεισμικό Σχεδιασμό Τεχνικών Έργων.

Συνέχισε την επιμόρφωσή του στην Master.D για την Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι μέλος του FIB (federation for structural concrete) Ευρωπαϊκού Οργανισμού Οπλισμένου Σκυροδέματος. Μέλος του SCI (Steel Construction Institute) Ινστιτούτου δομικών έργων από χάλυβα της Μεγάλης Βρετανίας. Μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ζακύνθου.

Αθλητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ζακύνθου 1996-1999 & 2006-2013 και του Απόλλωνα Πατρών 1998-2000. Μέλος της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης των εφήβων του 1999-2000.