«Ευχαριστώ» Καλίν σε Μητσοτάκη για την ελληνική στήριξη στην Τουρκία

0
51
«Ευχαριστώ»-Καλίν-σε-Μητσοτάκη-για-την-ελληνική-στήριξη-στην-Τουρκία

Καλίν

Ευχαριστίες στον έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ελληνική συμπαράσταση και υποστήριξη στις δύσκολες ώρες που περνά η Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό, απευθύνει ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν.

«Κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» αναφέρει στο Twitter ο κ. Καλίν.

Sayın Başbakan. Tüm destekleriniz için teşekkür ediyoruz.

— İbrahim Kalın (@ikalin1) February 10, 2023

Τις πρώτες ώρες μετά τον σεισμό ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε εκφράσει στο twitter την θλίψη του, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

Το tweet του πρωθυπουργού αναφέρει: «Βαθιά θλίψη για την καταστροφική καταστροφή του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

İçimizi acıyla dolduran görüntüleri, bizi umutla dolduran görüntüler takip ediyor. Kurtarma ekiplerinin insanüstü çabalarına tek kelimeyle saygı duyuyoruz. Yunanlar ve Türkler yan yana, hayat kurtarmak için birlikte savaşıyorlar. Yaptıkları için onlara minnettarız. pic.twitter.com/5qBOjuUznC

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 7, 2023

Πηγή: -

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.