Εμφύλιος στο Πασόκ με Ζανετούλη – Καλοπήτα. Αυτοανακηρύχθηκε εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ

0
15
Εμφύλιος-στο-Πασόκ-με-Ζανετούλη-–-Καλοπήτα.-Αυτοανακηρύχθηκε-εκλεκτός-του-ΠΑΣΟΚ

Ερωτηθείς στο ραδιοφωνικό σταθμό realvoice 99,5  για την απόφαση του να προσχωρήσει στην παράταξη Γερονικόλα ο Δημήτρης Ζανετούλης ανέφερε ότι θα έπρεπε να τον ρωτήσουν για ποιο λόγο δεν επέλεξε τον κ. Καλοπήτα αλλά τον Νίκο Γερονικόλα.

Έκανα ραντεβού μαζί του ( να σημειώσουμε ότι ο κ. Καλοπήτας αυτό στην Πρώτη Έκδοση το έχει αρνηθεί) έχει αναφέρει ότι συνάντηση υπήρξε κατά την διάρκεια που Κολιάδης Καλοπήτας συζητούσαν με τον Νίκο Γερονικόλα.

Δεν επέλεξα τον Καλοπήτα για ένα και μόνο λόγο, δεν έχω να πώ κάτι με κάποιον ο οποίος έχει από μόνος του Αυτοανακηρυχθεί εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ. Ζητήσαμε από τo τοπικό αλλά και από την Αθήνα να μάθουμε αν υπήρξε ή υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του. Η απάντηση είναι όχι. Άρα για ποιο ΠΑΣΟΚ θέλει ο κ. Καλοπήτας να μας μιλήσει; Εγώ τα συμπεράσματα μου τα έχω βγάλει. Το τι λέει ο ίδιος στους δημοσιογράφους δεν με ενδιαφέρει είναι δικό του θέμα.

Επίσημη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ έχει μόνο ο Νικηφόρος Παπανικόλας και όχι ο Καλοπήτας. Του ζητήσαμε να μας αποδείξει αν υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του από το ΠΑΣΟΚ δεν το κατάφερε καταλήγει.