Εκλογές 2023: Υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων με τη Νέα Δημοκρατία η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου

0
169

Στον στίβο της πολιτικής κατεβαίνει η επιχειρηματίας Έλσα Εξάρχου, σύζυγος του «χρυσού» ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη, καθώς στις εκλογές 2023 θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί ξενοδοχείο στο γραφικό Πάπιγκο, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, το οποίο έχει βραβευθεί και ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη.

Προχθές το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μέτσοβο όπου συνέφαγε με τον Πρόεδρο της Βουλής και τοπικό βουλευτή Κώστα Τασούλα, τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και άλλους κυβερνητικούς βουλευτές της περιοχής, ενώ στο τραπέζι καθόταν και η κ. Εξάρχου.

Μάλιστα η σύζυγος του πρώην αθλητή του στίβου προέβη και σε ανάρτηση στο Facebook που έγραψε με νόημα πάνω από μια φωτογραφία που τράβηξαν με τον πρωθυπουργό, πως: «Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον @kyriakos_ και τον @alekoskachrimanis για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα …». Για κάποιο λόγο πάντως η σχετική ανάρτηση αυτή τη στιγμή έχει κατέβει από τον λογαριασμό της στο Facebook.