Εκλογές 2023 – ΚΚΕ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα ”σταθερότητα ή περιπέτειες”

0
66
Εκλογές-2023-–-ΚΚΕ:-Ο-Κυριάκος-Μητσοτάκης-εκβιάζει-και-πάλι-τον-λαό-με-το-δίλημμα-”σταθερότητα-ή-περιπέτειες”

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα ”σταθερότητα ή περιπέτειες”. Οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ που περιέγραψε και περιλαμβάνει τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, την επίτευξη ματωμένων πρωτογενών πλεονασμάτων, την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας κλπ.», τονίζει το ΚΚΕ Για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος απαιτείται και η ”αξιόπιστη”, δηλαδή συναινετική, αντιπολίτευση που ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης και την οποία θα προσφέρουν, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ», προσθέτει.

Καταλήγοντας το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «Αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και δύναμη μαχητικής αντιπολίτευσης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων, θα είναι μόνο ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τράπεζα Θεμάτων: Αντιδράσεις μετά το τεχνικό πρόβλημα που έφερε καθυστερήσεις στις ενδοσχολικές εξετάσεις – Πυρά από ΟΛΜΕ και κόμματα
  • Αλλάζουν στελέχη και πρόσωπα στην Υγεία μετά τις δεύτερες κάλπες – Ποια ονόματα «παίζουν» για το υπουργείο Υγείας
  • Η τιμή… του μπάνιου: Πόσο κοστίζει η είσοδος και οι ξαπλώστρες στις δημοφιλείς παραλίες της Αθήνας
  • Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε Βρετανός τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό στη θάλασσα
  • Ομόλογα: Στον Αύγουστο του 2022 επιστρέφει το ελληνικό 10ετές – Βουτιά πάνω από 2,5%