Δημήτρης Μαρκόπουλος: Επίθεση με αεροβόλο όπλο στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ

0
251

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Επίθεση με αεροβόλο όπλο στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ 

Επίθεση με αεροβόλο όπλο πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου, την Τρίτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου που βρίσκεται στην Νίκαια λίγο πριν τις 17:00.

Κατά το σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ, άγνωστος περνώντας από το σημείο, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο σημάδεψε το κτήριο και πέτυχε την τζαμαρία του γραφείου του κ. Μαρκόπουλου στην οποία προκάλεσε θραύση.

Στο σημείο βρέθηκε το απόγευμα η Ασφάλεια ενώ την υπόθεση επιβλέπει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σφαίρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαρκόπουλου

Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά.