ΔΕΕΠ ΝΔ Ζακύνθου: «Η πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν πολλοίς στηρίζεται σε συκοφαντίες…»

0
238

«Η πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν πολλοίς στηρίζεται σε συκοφαντίες…», τονίζει η ΔΕΕΠ ΝΔ Ζακύνθου μετά τη μάχη που ξέσπασε λόγω δημοσιεύματος που αναφέρεται σε «αγορά ακινήτου» από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, «με μαύρο χρήμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε αρχικά ανακοίνωση, ζητώντας εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί την αντιπολίτευση για «υπονόμευση των Ενόπλων Δυνάμεων». Απάντηση έδωσε και το ΓΕΕΘΑ.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Ζακύνθου, σημειώνει: «Την ώρα που η χώρα μπαίνει σε μια κρίσιμη για τα εθνικά θέματα περίοδο, το σύστημα Βαξεβάνη / ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων με συκοφαντίες και ψεύδη.

Η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κ. Φλώρο, από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και τον βασικό της εκφραστή κ. Βαξεβάνη, την ίδια ώρα μάλιστα που ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στοχοποιείται και απ’ την Τουρκία αποδεικνύει ότι:

α) η πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν πολλοίς στηρίζεται σε συκοφαντίες.

β) το σύστημα Βαξεβάνη/ ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει ηθικούς φραγμούς ακόμα και όταν πρόκειται για ζητήματα που αγγίζουν την εθνική ασφάλεια.

γ) ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος για να διαχειριστεί κρίσιμα εθνικά θέματα, αφού θέτει το μικροπολιτικό πάνω από το εθνικό.

Οι θεσμοί στη χώρα μας είναι ισχυροί. Κάποιοι προσπαθούν να τους πλήξουν αδιαφορώντας για την ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν. Οι πολίτες πρέπει να είναι βέβαιοι πως η ΝΔ θα τους υπερασπιστεί».