Βέμπερ για Μητσοτάκη: Έδωσε πίσω στην Ελλάδα την αξιοπρέπειά της

0
22
Βέμπερ-για-Μητσοτάκη:-Έδωσε-πίσω-στην-Ελλάδα-την-αξιοπρέπειά-της

Βέμπερ για Μητσοτάκη: Έδωσε πίσω στην Ελλάδα την αξιοπρέπειά της – Επενδύουμε σε αυτόν, είναι κατάλληλος για πολλά

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Βέμπερ για Μητσοτάκη: Έδωσε πίσω στην Ελλάδα την αξιοπρέπειά της  Επενδύουμε σε αυτόν είναι κατάλληλος για πολλά

Την επισήμανση ότι η Ελλάδα αποτελεί την “ιστορία επιτυχίας” για την Ευρώπη και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα μετέφερε, συνομιλώντας με Έλληνες δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ.

“Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα στα θέματα του Κράτους Δικαίου. Αρμόδια για αυτά τα ζητήματα είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία έχει επισημάνει την πρόοδο. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να απέχει πλέον το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα από τέτοια ψηφίσματα. Έχει παραγίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια να μπλοκαριστούν πόροι προς την Ελλάδα”, ανέφερε, σε ερώτηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολύ καλός πρωθυπουργός. Είναι ο πιο ισχυρός ηγέτης στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Έδωσε πίσω στην Ελλάδα την αξιοπρέπειά της και ηγείται σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Επενδύουμε πολλά σε αυτόν. Είναι κατάλληλος για πολλά”, σημείωσε, ενώ ερωτηθείς για το αγροτικό, ο κ. Βέμπερ επεσήμανε: “Εμείς ως Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σταματήσαμε τρελές απαιτήσεις της Αριστεράς. Για παράδειγμα, την αγρανάπαυση. Η συμβουλή μου είναι ότι πρέπει να διατηρήσουμε την οικονομική σταθερότητα. Δε μπορούμε αυτήν τη στιγμή να ανοίξουμε το “κουτί (των παροχών)”.

Ειδήσεις σήμερα

Μάνδρα – Κούγιας για Γιαλιά: «Χοντροκομμένη» δολοφονία – Ρίσκαραν πολύ οι δράστες

Σε έξαρση στρεπτόκοκκος και ιλαρά – Ανάστατοι οι γονείς με τα κρούσματα [Βίντεο]

«Πονοκέφαλος» για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

eleftherostypos.grΡοή Ειδήσεων