Απάντηση Ρουσόπουλου στη διαρροή Καραμανλή: «Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων»

0
48

Πινγκ πονγκ αντιδράσεων ανάμεσα σε κύκλους του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ρουσόπουλου.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, λίγη ώρα μετά το σχόλιο πηγής από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, έδωσε τη δική του απάντηση αναφορικά με τις θέσεις του για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών.

«Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα σήμερα, ο Θ. Ρουσόπουλος είχε εκφράσει εμμέσως πλην σαφώς τη θέση ότι ο τέως υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, φέρνοντας ως παράδειγμα τι είχε κάνει ο ίδιος στις εκλογές του 2009.

«Οι απόψεις του κ. Ρουσόπουλου εκφράζουν τον ίδιο και μόνο», απάντησαν από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού όταν ζητήθηκε να σχολιαστεί η δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου ότι ο ίδιος το 2009 αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος.

Ειδικότερα, πηγή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, που αφορούν τον τέως υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν τον κ. Ρουσσόπουλο προσωπικώς.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις