Αναχώρησε από την Αθήνα ο Μπλίνκεν – «Επιτυχημένη επίσκεψη στην Ελλάδα»

0
42
Αναχώρησε-από-την-Αθήνα-ο-Μπλίνκεν-–-«Επιτυχημένη-επίσκεψη-στην-Ελλάδα»

Μπλίνκεν Αθήνα

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ευχαρίστησε τους Έλληνες οικοδοσπότες και την ομάδα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την «επιτυχημένη επίσκεψη»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα, ολοκληρώνοντας έτσι την περιοδεία του σε Γερμανία, Τουρκία και Ελλάδα.

Φεύγοντας από τη χώρα μας ο Άντονι Μπλίνκεν έγραψε στο twitter: 

«Αναχωρώ από την Αθήνα έπειτα από μια παραγωγική ημέρα συναντήσεων, την κοπή της κορδέλας για το νέο κατασκευαστικό έργο της πρεσβείας και έναν ακόμη επιτυχημένο γύρο του Στρατηγικού Διαλόγου ΗΠΑ-Ελλάδας».

Παράλληλα, ευχαριστεί τους Έλληνες οικοδοσπότες και την ομάδα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την «επιτυχημένη επίσκεψη».

Departing Athens after a productive day of meetings, a ribbon cutting for the Embassy’s new construction project, and another successful round of the U.S.-Greece Strategic Dialogue. Grateful to my Greek hosts and @USEmbassyAthens team for a successful visit. pic.twitter.com/L2jw58RHGt

— Secretary Antony Blinken (@SecBlinken) February 21, 2023

Κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα ο Άντονι Μπλίνκεν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια αλλά και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Ο αμερικανός ΥΠΕΞ κατά την επίσκεψή του εγκαινίασε τον 4ο Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ-Ελλάδας.

Πηγή: -

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.