“Ανασυγκρότηση τώρα” κυρίαρχο αίτημα στην κοινή συνέλευση από τις Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς

0
16
“Ανασυγκρότηση-τώρα”-κυρίαρχο-αίτημα-στην-κοινή-συνέλευση-από-τις-Οργανώσεις-Μελών-ΣΥΡΙΖΑ-–-ΠΣ-Άνω-Λιοσίων,-Ζεφυρίου-και-Χασιάς

– Advertisement –

Θέσεις, απόψεις και, κυρίως, τη θέληση να προχωρήσουν στην ανασυγκρότηση του κόμματος αντάλλαξαν τα μέλη από τις Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς στην κοινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.

– Advertisement –

– Advertisement –

Στη συνέλευση παρέστη και μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη, για ζητήματα όπως η ανασυγκρότηση στη δομή της Οργάνωσης, η συμμετοχικότητα σε όλες τις λειτουργίες και βαθμίδες, καθώς και η συνλειτουργία, συνέργεια και συνδιαμόρφωση από τις τρεις Οργανώσεις Μελών του Δήμου Φυλής.

Μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και διαμόρφωσης συνθηκών εξωστρέφειας και αγώνα έστειλε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και συντονίστρια Ψηφιακής Πολιτικής Διονυσία Στεφάτου.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Συντονιστικά των ΟΜ, την Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής και το Συνέδριο, ενώ τα μέλη των οργανώσεων έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

– Advertisement –