Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν: Σήμερα η Ελλάδα έζησε στιγμές που δεν έχει δει για μια δεκαετία

0
60

«Σήμερα η Ελλάδα έζησε στιγμές που δεν έχει δει για μια δεκαετία», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν.

Και προσθέτει: «Μεγαλειώδεις διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, με ανθρώπους από διάφορους προοδευτικούς χώρους να δίνουν το “παρών” κάτω από το λάβαρο της αγανάκτησης για τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και των καταστροφικών πολιτικών που οδήγησαν εκεί.

Η μεγάλη γενική απεργία που οργανώθηκε την Ημέρα της Γυναίκας, ξεπερνώντας την ηγεσία της ΓΣΕΕ που για μια ακόμη φορά ήταν κατώτερη των περιστάσεων, δείχνει ότι η ελληνική κοινωνία, ύστερα από χρόνια πολιτικού μουδιάσματος, έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τη φωνή της». 

«Το ΜέΡΑ25 βρέθηκε και θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι σηκώνουν το ανάστημα, καταπολεμώντας τις προσπάθειες συγκάλυψης των εγκληματικών μνημονιακών πολιτικών και που, αρνούμενοι να αποδεχθούν την απαξίωση και τη μιζέρια ως κανονικότητα, απαντάνε με ένα τρανταχτό: όλα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς!», καταλήγει.