«Έκλεισε» με τρία νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ιωαννίνων • EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία

0
62

Με τρία νέα πρόσωπα που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost το τελευταίο όνομα κλείδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά από συζητήσεις που είχαν προηγηθεί τις τελευταίες ώρες.

Έτσι δίπλα στους τέσσερις βουλευτές του Νομού θα δώσουν την μάχη του σταυρού τρεις νέοι υποψήφιοι.

Πρόκειται για τον πολιτικό μηχανικό Σπύρο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων και πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Για την Γιώτα Ναυρόζογλου περιφερειακή σύμβουλο, εκλεγμένη με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη η οποία διατέλεσε αντιπεριφερειάρχης μέχρι την αρχή του έτους αρμόδια για τα αγροτικά προιόντα και την προβολή τους.

Θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα έχει τέλος η Έλσα Εξάρχου η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Το 2019 ήταν υποψήφια με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη.

Οι άλλες τέσσερις θέσεις στο ψηφοδέλτιο θα καλυφθούν από τους σημερινούς βουλευτές, Κώστα Τασούλα, Σταύρο Καλογιάννη, Μαρία Κεφάλα και Γιώργο Αμυρά.